Elérhetőség:

Kapcsolat: mailto:parkapcsolatban@gmail.com
Stresszoldás One Brain módszerrel
Balajthy Gréta a 3in1Concepts által hivatalosan meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)
Okleveleim, tanáraim 2004-2014
Tel: 06 309 323 338
mailto: mosoly100 @ mosoly100.hu
www.mosoly100.hu
Cím: Budapesten III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

2014. május 6., kedd

Colin Firth és a lámpaláz




Donmar Warehouse: Three days of Rain című darab első felvonásában egy homoszexuális naplopót alakít, a másodikban pedig eljátssza az apján, egy dadogó mintapolgárt, aki minden tekintetben a fia gyökeres ellentéte.
A kettőzés komoly kihívás volt Colin számára, annál is inkább, mert nagyon kevés próbával kellett összehozni az előadást és még főpróbát sem tartottak. a bemutató előtt.
Firth be is pánikolt a nyitóelőadás napján. A kezdés előtt bezárkózott egy mosdóba a színpad mögött, és kétségbeesetten próbálta felidézni magában a darab nyitómondatait. Pár perccel később görcsbe rándult gyomorral kiment a hátsó kijáraton az utcára, hogy a friss levegőn összeszedje magát, de amikor vissza akart menni az épületbe, kiderült, hogy kizárta magát. Kénytelen volt a főbejáraton bemenni az érkező közönséggel, majd végigmenni a félig megtelt nézőtéren a színpadig, ahol nem tudott bejutni a hátsó színpadra, mert elfelejtette a bejárati kódját, ezért dörömbölnie kellett az ajtón, és hangosan kiabálni a nevét, hogy beengedjék. Az előadás mindennek ellenére remekül sikerült.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése