Elérhetőség:

Kapcsolat: mailto:parkapcsolatban@gmail.com
Stresszoldás One Brain módszerrel
Balajthy Gréta a 3in1Concepts által hivatalosan meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)
Okleveleim, tanáraim 2004-2014
Tel: 06 309 323 338
mailto: mosoly100 @ mosoly100.hu
www.mosoly100.hu
Cím: Budapesten III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

2012. január 10., kedd

Ezért kívánja a férfi a nőt (Müller Péter)

Te vajon tudod tisztelni azt, akit nem szeretsz már? És milyennek látnak minket a férfiak, amikor szeretik és ölelik a nőt? A szexualitás misztérium, állítja Müller Péter jegyzetében, és azt is megosztja veled, hogy miért.

Nehezebb egy rövid cikket megírni, mint egy egész könyvet. Tudod, miért? Mert tömörnek kell lennem. Utoljára a tiszteletről beszéltem. Hogy a szeretetben mennyi tisztelet van.
Ha ilyesmit mondok, nagyon mélyre kell ásni magamban, "modern" lelkem romjai alá. Meg kell keresnem azt az ősi eszményt, mely nem hullott még darabokra bennem, és nem torzult el a felismerhetetlenségig.
Kutass te is, magadban. Én úgy szoktam, hogy megkérdezem a lelkemet, és utána hosszú ideig figyelem a mélyről jövő, őszinte válaszaimat. Kérdezd meg magadtól: tudtál-e szeretni egy olyan embert, akit nem tiszteltél? Ha szerettél egy férfit, nem tisztelted is egyben? Nem abban a pillanatban pukkant szét a szerelmed buborékja, amikor nem tisztelted többé?
Azt hiszed, mi nem így vagyunk, férfiak? Mit gondolsz, mit érez egy szerelmes férfi? Kinek lát téged, ha szeret?

De tovább megyek. Mit gondolsz, mi rejlik még egy testi kívánás mélyén is? Mi rejlik akár egy futó ölelkezésben is? Azt mondjuk manapság, állati ösztön. Hormonok játéka. A kielégülés sóvárgása. A test  "bűne" - ha vallásos vagy.
Jó lenne, ha csak ennyi volna! Nem lenne belőle ennyi botrány, zűrzavar, ennyi semmi másban át nem élhető öröm, eksztázis, tragédia - nem lenne az életünk központi kérdése.
A szexualitás: misztérium.

Ha már nem bír magával valaki, nőt keres, egy futó kalandot, akár egy utcalányt, pénzért. Van ugyanis a szeretkezésben - bárkivel, még egy vadidegen nővel is - egy olyan pillanat, amikor nemcsak egy testet érez a testével összegabalyodva, nemcsak egy nevesincs prostituáltat hanem A NŐT. Ezért fizet. A nagybetűs élményért.

NŐT AKAROK! - kiált nemcsak a teste, a lelke is. Ez a férfi ŐSKIÁLTÁSA. És ha egy nő ölel valakit, legyen az a férje, a szeretője, vagy akár egy futó kalandja valakivel, akinek odaadta magát... akkor van az ölelésnek - ha nem teljesen sivár - egy olyan pillanata, amikor nem a Béla öleli, vagy az, akinek a nevét sem tudja talán - hanem A FÉRFI.

FÉRFIT AKAROK! - ez a nő ŐSKIÁLTÁSA. Minden nő ölében rejtélyes mélység van. Befogadás, hazatalálás. És egy álló hímvesszőben a Teremtő szimbóluma, mely egy igazi szeretkezésben szinte vallásos imádat tárgyává válik.
Lelkünk mélyén az érzéseink NAGYBETŰSEK. Egy férfi, abban a fázisban, amit a modern világ a maga primitív nyelvén "kielégülésnek" nevez, KIRÁLYNAK érzi magát.

Tovább megyek.
A nő, ha igazi az ölelés, KIRÁLYNAK is érzi őt! Sőt, ISTENNEK. Egy Béla, ha jól ölel egy nőt, KIRÁLY lesz, sőt TEREMTŐ ISTENSÉG. Egy-két pillanatig. Vagy háromig. Ezért óriási hatalom a szex. Misztérium. Mert a férfi számára is megvillan ennek a tükör-élménye: nem egy Mancival, vagy Husikával, hanem A NŐVEL találkozik, akit most ő tesz BOLDOGASSZONNYÁ.
Ez az élmény nem tudatos. A mélytudatunk csakis a nagybetűt ismeri. Ott élnek a mítoszok és a szimbólumok. És ezek megvillannak, a legegyszerűbb emberben éppúgy, mint egy bölcs filozófusban, egy futó szeretkezésben is éppúgy, mint egy nagy találkozásban.

Életünk ritka csúcspillanataiban fölfelé látunk. Magunkban és másokban is.

Ezt aztán lehet hormonokkal, mirigyekkel, ösztönökkel magyarázni. Mindez a testi síkon igaz is. Ha itt, a földszinten megrekedsz, a misztériumot akkor is átéled. A testi kéj pillanatában a teljes Ember megrendül benned, és ha egy pillanatra kinyílna a szemed, fölláthatnál az Istenig. Én még soha nem találkoztam olyan férfivel, aki az öröm csúcspontja felé közeledve a mirigyeire vagy a tesztoszteronszintjére gondolt volna.

A  Lélek a mai, kisbetűs világban is működik bennünk. Egy-egy pillanatig. Megvillan a nagybetű! Nemcsak szép, de sajnos torz formában is. A megerőszakolásban, a perverzióban, a szadizmusban is. Sajnos ilyenkor is NAGYBETŰSEN látunk. Csak a vonzalmunkat ekkor nem a szeretet, hanem a gyűlölet motiválja.
Az ÖRÖK NŐ legyőzésének elvakult indulata. Mivel egy népet a nők reprezentálják (nem véletlen a különféle származási elméleteknél az anyák döntő szerepe), a degenerált férfi egy másik népet akkor tud igazán legyőzni, ha a nőit maga alá teperi. Ez messzire vezető gondolat. Elvisz a nőgyűlölet pokolköreibe, ami nélkül a nemek kapcsolata nem is igen érthető.
A Talmud azt mondja: "A férfi és a nő olyan, mint a tűz. Ha közöttük van az Örökkévaló, egyesülnek. Ha nem, fölemésztik egymást." Így lesz, látod, a Szeretetből Gyűlölet. Nézd meg a mai elvadult szakítások és válóperek zömét.
A férfilélek mélyéről - a saját lelkemről is beszélek! - ezt a nőgyűlöletet is ki kell olvasni. Különben nem értjük meg a nők több ezer éves világhelyzetét.
forrás:Life.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése